Usluge

image description

Očuvanje zdravlja

Kroz pravilne higijenske mere, pravilnu ishranu, čišćenja organizma, adekvatnu suplementaciju, jačanje imunog sistema, laboratorijske kontrole i lekarske preglede.

image description

Sprečavanje ginekoloških bolesti

Citološki pregledi (PAPA, LBC), kolposkopija, HPV-PCR, ginekološki pregledi, ultrazvučni pregledi, bakteriološki pregledi uretre, vagine i grlića materice, pregledi i samopregledi dojki.

image description

Dijagnostika ginekoloških bolesti

Brisevi, Biopsije, Kiretaže, Punkcije, Ultrazvuk, Pregledi

image description

Lečenja

Krioterapija, Gynetherm 700, radiotalasi (kondilomi, LOOP, LLETZ,incizije...), vakum aspiracije, medikamentozna, rejuvenacija vulve i vagine

image description

Regulacija fertiliteta

Kontracepcija: Lokalna, Peroralna i Spirale (IUD)
Prekidi trudnoće do 10 GN: vakum, aspiracijom ili Medikamentozno

image description

Priprema za trudnoću i kontrole tokom trudnoće

(CTG, 2D-4D UZ)

Lepo je biti žena. -Uživajte u svim prednostima ženstvenosti.

Naučiti mlade da poštuju svoje zdravlje, da pravilno neguju organizam i reproduktivne organe i da shvate prednost redovnih zdravstvenih kontrola. Jajnici su fokus interesovanja.


Pomoći ženama reproduktivnog perioda da očuvaju zdravlje redovnim kontrolama, da realizuju fertilitet, da koriste kontracepciju. Materica je u fokusu intereovanja.


Ženama zrele dobi da bezbolno prođu kroz menopauzu, da se okrenu sebi, da upotpune samopouzdanje i da uživaju u partnerskim odnosima. Organi pretežnog interesovanja su vagina i grudi.

Više o nama