Delichon

BiografijaSpecijalistička ginekološka ordinacija Delichon registrovana 01.08.1998. godine.

Rođena u prelepom vojvođanskom gradiću Bela Crkva.Osnovnu školu započela u Baču, nastavila u Futogu i završila u Novom Sadu sa diplomom Vuk S.Karadžić. Gimnaziju Moša Pijade završila u Novom Sadu sa diplomom Vuk.S.Karadžić.

Medicinski fakultet u Novom Sadu upisala 1976 godine, a završila 1981.godine kao student generacije i dobitnik stipendije iz Fonda Narodnih heroja.

Prvih pet godina radila na određeno vreme u Domu zdravlja Novi Sad na poslovima lekara opšte prakse.1988- 1992.godine specijalizira na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu.

Od 1992.godine radi na odeljenju juvenilne ginekologije Doma zdravlja Novi Sad gde nastavlja dugu tradiciju brige o reproduktivnom zdravlju najmlađih i sa timom organizuje zdravstveno-vaspitni rad u svim osnovnim i srednjim školama novosadske opštine obuhvatajući kompletnu adolescentnu populaciju ( učenice od 10 - 19 godine starosti ) 1996. godine odbranila je magistarski rad iz dečje i adolescentne ginekologije. 01.08.1998. godine otvara Specijalističku ginekološku ordinaciju Delichon koja na istom mestu uspešno radi punih 20 godina.

image description